Over ons

Wat doen we?

Deze vacaturesite zorgt dat de vacature van uw zorgorganisatie meer zichtbaar wordt bij de juiste mensen. Het is een aanvulling op uw wervingskracht. U dient uw vacature en logo in, wij controleren uw vacaturetekst en plaatsen uw vacature op de vacaturesite. Wij zorgen voor verspreiding van de vacature over social media kanalen en zoeken naar de juiste kandidaten om hen te attenderen op de vacature.

00
IMG

Wie zijn we?

Wij zijn onderdeel van Credozorg Werkt. Zij heeft de missie om iedereen in de maatschappij mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Het verbinden van organisatie met de juiste mensen, daar gaan we voor. Dat doen we door persoonlijk contact, constructief meedenken en met aandacht voor de identiteit van uw organisatie.

Waarom de vacaturesite?

U kunt veel zelf. Vaak wordt bij werving & selectie veel van uw werk uit handen genomen. Dat kunnen wij ook, maar waarom kunt u niet zelf kiezen welke ondersteuning u wilt. Alleen een vacature verspreiden, ondersteuning in de werving door middel van passende arbeidsmarktcommunicatie of ondersteuning bij selectie en selectiegesprekken. Deze vacaturesite biedt u de gelegenheid uw werving te versterken en te verbreden waardoor u meer kans op de juiste kandidaat heeft. Meer ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Zorg Werving en Selectie. Maatwerk staat voorop.

Over Credozorg Werkt
IMG

Investering

In de zorg werken we met gemeenschapsgeld. Dat is de basis van onze tariefstelling. Welke ondersteuning u ook wenst, het zal passen bij die basis. Informeer gerust. U zult verrast zijn.

Wilt u meer weten over de aansluitende dienstverlening op deze vacaturesite? Kijk dan op www.credozorg.nl

Wat anderen over ons zeggen

Ervaringen van onze vaste klanten